Јавен повик за финансиска поддршка преку Фондот за можности – Краен рок за пријава: 16 април 2021 год.

Согласно стратегијата за поддршка на секторот одржливо земјоделство, преку Фондот за можности, Програмата за зголемување на пазарната вработливост (IME) во … Продолжи со читање Јавен повик за финансиска поддршка преку Фондот за можности – Краен рок за пријава: 16 април 2021 год.