Бојан Стојановиќ

Биографија

Бојан Стојановиќ е дипломиран инженер по информатика, со повеќе од 15 години искуство во ИТ индустријата од кои, последните 7-8 години на раководни позиции. Како студент, активен во невладиниот сектор и студентска размена и организатор и учесник на бројни конференции, сега активен во ИТ заедницата.

Како раководител бил одговорен за домашни и странски дистрибуирани тимови кои биле големи од неколку па се до повеќе од 50 инженери, вклучувајќи одговорности како квалитет на работата, задоволството на клиентите, но и личниот развој на луѓето во тимот.

ime-logo-small
sdc-red-1
palladium-1
facebook
instagram
twitter-40x40