Јулијана Миновска

Биографија

Јулијана Миновска е директор за Headhunter Македонија со долгогодишно искуство во регрутација и селекција на кадар како и лизинг на персонал.

Таа е магистер по деловна администрација. Нејзиното искуство и долгогодишен ангажман ја прави кредибилен и доверлив партнер за вработување и регрутација за многу клиенти од владиниот и деловниот сектор.

Јулијана е експерт во регрутација во низа индустрии како и искуство во помали и врвни консултантски фирми за регрутирање. Вклучително, таа има искуство со  сите функции на HR менаџментот, вклучително и: Стратешко планирање, организациски развој, екипирање, обука, администрација, односи со вработените, развој на менаџментот и управување со перформансите.

Таа има долгогодишно искуство во услужно опкружување со искуство во продажба што вклучува евидентна лична енергија и посветеност на задоволството на клиентите со постојано следење и подобрување на услугите.

ime-logo-small
sdc-red-1
palladium-1
facebook
instagram
twitter-40x40