Наташа Ивановска

Биографија

Повеќе од дваесет години искуство на менаџерски позиции во компании специјализирани за човечки ресурси и развој на вработени, маркетинг и односи со јавност.

Формално образование на Технолошкиот факултет во Скопје и постдипломски студии на Sheffield University – City College of Thessaloniki.

Таа поседува сертификати за работа со неколку врвни светски методологии за развој на вработени, обуки и коучинг, како и  државен сертификат за обучувач на возрасни. Има искуство во организациски развој на над 50 домашни и странски компании преку воспоставување процеси и системи за работа со човечкиот капитал , дизајнирање и реализација на развојни програми за вработените, со цел постигнување на бизнис целите и овозможување одржлив развој.

Од 2011 е основач на Инсајт Груп, www.insight.mk.

ime-logo-small
sdc-red-1
palladium-1
facebook
instagram
twitter-40x40