Верица Мијевски

Биографија

Верица Мијевски е со повеќе од 10 години работно искуство во делот на Човечки ресурси. Формалното образование го има стекнато на Правниот факултет “Јустинијан Први” – Скопје.

Од 2019 година е дел од тимот на Унипласт БК – Струга на позиција специјалист за човечки ресурси. Грижата за вработените и нивно правилно менторирање одсекогаш и представувале предизвик бидејќи среќните вработени се клучот на секоја успешна компанија.

ime-logo-small
sdc-red-1
palladium-1
facebook
instagram